Coapse De Pui De Caise-Ghimbir
Caise-ghimbir coapse de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 440 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, sos de grătar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Coapse De Pui De Caise-Ghimbir, Pulpe Picante De Pui De Caise, și Coapse De Pui Glazurate Cu Caise.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați praful de chili, 1 lingură. ghimbir măcinat, praf de usturoi, sare și piper. Puneți puiul uscat și frecați amestecul de condimente în pui. Acoperiți; se răcește cel puțin 2 ore.
Într-o tigaie mică, amestecați conservele, sosul de grătar, ghimbirul rămas, sucul de lămâie și usturoiul. Se amestecă la foc mic până se combină bine.
Preîncălziți cuptorul la 177°; ceață un vas de copt mare, superficial, cu spray de gătit. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul, intorcand adesea cu clesti, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul în vasul de copt și turnați glazura de caise, transformând puiul în strat.
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 40 de minute.
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute înainte de servire.