Coapse De Pui De Caise-Ghimbir

Coapse De Pui De Caise-Ghimbir
Caise-ghimbir coapse de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 440 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, sos de grătar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Coapse De Pui De Caise-Ghimbir, Pulpe Picante De Pui De Caise, și Coapse De Pui Glazurate Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați praful de chili, 1 lingură. ghimbir măcinat, praf de usturoi, sare și piper. Puneți puiul uscat și frecați amestecul de condimente în pui. Acoperiți; se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mică, amestecați conservele, sosul de grătar, ghimbirul rămas, sucul de lămâie și usturoiul. Se amestecă la foc mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 177°; ceață un vas de copt mare, superficial, cu spray de gătit. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul, intorcand adesea cu clesti, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați puiul în vasul de copt și turnați glazura de caise, transformând puiul în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista