Coapse balsamice de pui cu usturoi și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui balsamice cu usturoi și ierburi. O porție conține 777 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Un amestec de oțet balsamic, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pulpe Balsamice De Pui, Crock Pot Balsamic Pulpe De Pui, și Crock Pot Balsamic Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și piperul. Dragă pui în amestec de făină.
Rumeniti jumatate de pui in 1 lingura ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu puiul și uleiul rămas, rezervând picături în tigaie.
Adăugați vin și oțet în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; gatiti 2 minute. Se amestecă roșiile și ardeii iute verzi și amestecul de sos de usturoi și ierburi până se combină. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 5 minute sau pana cand se face. Se amestecă 1/4 cană de ceapă verde.
Se servește peste tăiței de ou fierți fierbinți; se presară cu 1/4 cană de ceapă verde rămasă.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de ierburi de usturoi Knorr
Mix, care poate fi găsit cu amestecurile de sos Italian în culoarul de paste al magazinului alimentar.