Coapsa de bizon arsă cu ienupăr și fenicul

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Fâșia de bizon arsă cu ienupăr și fenicul ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 590 calorii, 45g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, boabe de piper, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de New York benzi de muschi cu adobo freca, Friptură Din New York Strip Loin Cu Crustă De Usturoi-Ierburi, și Friptură din New York Strip Loin cu crustă de usturoi-ierburi.
Instrucțiuni
Într-o mașină de tocat condimente, măcinați boabele de piper, semințele de fenicul și boabele de ienupăr într-o pulbere grosieră. Condimentați coapsele cu sare și frecați cu amestecul de condimente.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Așezați o piatră mare de pizza pe grătar și încălziți până când este foarte fierbinte, aproximativ 10 minute. (Pentru a testa temperatura, așezați o felie de lămâie sau câteva picături de apă pe piatră; lămâia ar trebui să se caramelizeze la contact și apa să sară de pe suprafață.) Așezați coapsa de bandă pe piatra fierbinte și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, rotind o dată sau de două ori, până când exteriorul este bogat rumenit și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați friptura pe o suprafață de lucru și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați în felii groase și serviți cu Salsa Burrata.