Coajă Tartă De Bază
Coajă tartă de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 163 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, sare kosher, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coajă De Tartă Cu Migdale, Pavlova Shell, și Scoici Pe Coajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse primele 3 ingrediente într-un procesor de alimente până la amestec.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Combinați gălbenușul de ou și smântâna într-un bol mic.
Adăugați amestecul în robotul de bucătărie și procesați până când aluatul începe să se unească.
Scoateți aluatul din procesor, frământați de mai multe ori și bateți într-un disc aplatizat. Înfășurați în plastic și răciți până când este gata de utilizare. (Aluatul poate fi congelat până la 1 lună și dezghețat peste noapte la frigider.)
Întindeți aluatul răcit la o grosime de 1/8 până la 1/4 inci și încadrați - vă într-o tigaie de tartă de 10 inci. Se răcește 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Liniați coaja de tartă răcită cu hârtie pergament și greutate cu orez, fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta începe să se rumenească.
Scoateți pergament și greutăți, și se coace 7 minute mai mult sau până când partea de jos a coajă devine maro auriu deschis. Dacă patiseria se umflă, înțepați ușor cu o furculiță.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.