Coaja De Mentă
Coaja de mentă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție conține 323 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de ciocolată cu lapte, aromă de mentă pe bază de ulei, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Coaja De Mentă, Coaja De Mentă, și Coaja De Mentă.
Instrucțiuni
Întindeți 1/3 din bomboanele de mentă pe o tigaie de 9x13 inci căptușită cu hârtie de ceară.
Topiți ciocolata cu lapte în partea de sus a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arderea, doar până la topire.
Se toarnă ciocolata topită peste bomboanele de mentă în tigaia pregătită.
Presărați încă 1/3 din bomboane deasupra ciocolatei cu lapte. Se da la frigider pana se intareste ciocolata, aproximativ 30 de minute.
Topiți ciocolata albă în partea de sus a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile. Se amestecă aroma de mentă pe bază de ulei.
Se toarnă ciocolata albă peste ciocolata cu lapte, apoi se întinde deasupra restul de 1/3 bomboane de mentă.
Se da la frigider pana se intareste ciocolata alba, aproximativ 30 de minute.
Tăiați sau rupeți în bucăți pentru a servi.