Coaja De Cookie De Mentă

Coaja De Cookie De Mentă
Coaja de Cookie de mentă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de chipsuri de copt cu vanilie, mentă rotundă starlight, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Coaja De Cookie De Mentă, Coaja De Cookie De Mentă, și Cookie De Zahăr Din Scoarță De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 375 F. Spray 15x10-inch tigaie cu laturi cu spray de gătit. În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți monetăriile. Cu sucitorul sau partea plată a ciocanului de carne, zdrobiți grosolan monetăriile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă mentă zdrobită în strecurătoare fină; agitați ușor, astfel încât bucățile mici să cadă într-un castron mare (rezervați bucăți mai mari de mentă pentru garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Într-un castron mare cu bucăți mici de mentă, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul și făina până se formează aluatul rigid. Apăsați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MentăMentă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de copt cu microunde și ulei la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
6
Cu furculița, stropiți jumătate din așchii topiți peste bare răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
7
Se presară cu mentă zdrobită rezervată.
8
Stropiți cu așchii topiți rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
9
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 10 minute. Rupeți în bucăți neregulate de 2 până la 3 inci. Depozitați între foi de hârtie cerată într-un recipient bine acoperit.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista