Coaja De Ciocolată De Cireșe
Coaja de ciocolată de cireșe este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 18 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 30 de fani. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Coaja De Ciocolată De Cireșe, coaja de ciocolată cu migdale de cireșe, și Coaja De Ciocolată Cu Migdale Și Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Topiți chipsurile de ciocolată într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, până la omogenizare, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Nu supraîncălziți sau ciocolata va arde. Folosind o spatulă, întindeți rapid ciocolata topită uniform în tigaia pregătită până când fundul tigaiei este acoperit.
Presărați bomboanele zdrobite uniform peste ciocolată și bateți ușor cu o spatulă curată pentru a ajuta bomboanele să se așeze în ciocolată.
Topiți stratul de cofetărie roșu, dacă îl utilizați, într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, până la omogenizare, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Puneți stratul topit într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț foarte mic al pungii și folosiți-l pentru a stropi acoperirea peste scoarță.
Așezați tigaia în frigider sau congelator până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din tigaie; îndepărtați folia. Se rupe în bucăți mici pentru a servi.