Coaja De Ciocolată De Cireșe

Coaja De Ciocolată De Cireșe
Coaja de ciocolată de cireșe este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 18 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 30 de fani. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Coaja De Ciocolată De Cireșe, coaja de ciocolată cu migdale de cireșe, și Coaja De Ciocolată Cu Migdale Și Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Topiți chipsurile de ciocolată într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, până la omogenizare, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Nu supraîncălziți sau ciocolata va arde. Folosind o spatulă, întindeți rapid ciocolata topită uniform în tigaia pregătită până când fundul tigaiei este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Presărați bomboanele zdrobite uniform peste ciocolată și bateți ușor cu o spatulă curată pentru a ajuta bomboanele să se așeze în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Topiți stratul de cofetărie roșu, dacă îl utilizați, într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, până la omogenizare, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Puneți stratul topit într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț foarte mic al pungii și folosiți-l pentru a stropi acoperirea peste scoarță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați tigaia în frigider sau congelator până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie; îndepărtați folia. Se rupe în bucăți mici pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista