Coaja De Ciocolată De Cireșe

Coaja De Ciocolată De Cireșe
Coaja de ciocolată de cireșe este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 18 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 30 de fani. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Coaja De Ciocolată De Cireșe, coaja de ciocolată cu migdale de cireșe, și Coaja De Ciocolată Cu Migdale Și Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Topiți chipsurile de ciocolată într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, până la omogenizare, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Nu supraîncălziți sau ciocolata va arde. Folosind o spatulă, întindeți rapid ciocolata topită uniform în tigaia pregătită până când fundul tigaiei este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați bomboanele zdrobite uniform peste ciocolată și bateți ușor cu o spatulă curată pentru a ajuta bomboanele să se așeze în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Topiți stratul de cofetărie roșu, dacă îl utilizați, într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, până la omogenizare, 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Puneți stratul topit într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț foarte mic al pungii și folosiți-l pentru a stropi acoperirea peste scoarță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați tigaia în frigider sau congelator până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din tigaie; îndepărtați folia. Se rupe în bucăți mici pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista