Coaja Crocantă De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați coaja crocantă de fulgi de ovăz. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 120 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână vanilie, cereale de orez, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată: Crocante, Masticabile, Perfecțiune Cookie, Coaja Crocantă De Mentă, și Coaja De Ciocolată Cookie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați untul, zahărul brun, zahărul granulat și vanilia. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă ușor ovăzul și cerealele. Pe foaia de biscuiți, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 12x10 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. (Aluatul va fi sfărâmicios la început.)
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc ferm și auriu. Se răcește 10 minute; scoateți în raftul de răcire cu hârtie pergament încă atașată. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute. Rupeți cookie-ul în bucăți neregulate. Scufundați în ciocolată topită.