Coada De Homar Umplute Cu Crab
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Coada de homar umplută cu Crab ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 437 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 7.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cozi de homar, suc de lămâie, unt clarificat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coada De Homar Umplute Cu Crab, Coada De Homar Portocaliu, și Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Trageți marginile cojilor de homar despicate și ridicați ușor carnea de coadă pentru a se odihni deasupra cojilor.
Așezați cozile de homar pregătite pe o foaie de copt.
Periați fiecare porție de carne de coadă cu 1 linguriță de unt topit.
Amestecați ușor biscuiții zdrobiți, carnea de crab, 1/4 cană de unt clarificat, pătrunjel, condimente cu fructe de mare, usturoi, coajă de lămâie, suc de lămâie, sare și piper alb într-un bol până se combină bine.
Puneți jumătate din umplutură pe fiecare coadă de homar; apăsați ușor pentru a modela ușor umplutura, astfel încât să nu cadă.
Coaceți cozile de homar în cuptorul preîncălzit până când carnea este opacă și umplutura este maro aurie deasupra, 10 până la 12 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cozii de homar ar trebui să citească 145 grade F (65 grade C).
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.