Coada De Homar Umplute Cu Crab

Coada De Homar Umplute Cu Crab
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Coada de homar umplută cu Crab ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 437 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 7.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cozi de homar, suc de lămâie, unt clarificat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coada De Homar Umplute Cu Crab, Coada De Homar Portocaliu, și Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Trageți marginile cojilor de homar despicate și ridicați ușor carnea de coadă pentru a se odihni deasupra cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați cozile de homar pregătite pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Periați fiecare porție de carne de coadă cu 1 linguriță de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Amestecați ușor biscuiții zdrobiți, carnea de crab, 1/4 cană de unt clarificat, pătrunjel, condimente cu fructe de mare, usturoi, coajă de lămâie, suc de lămâie, sare și piper alb într-un bol până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
CrabmeatCrabmeat
Pentru LegarePentru Legare
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți jumătate din umplutură pe fiecare coadă de homar; apăsați ușor pentru a modela ușor umplutura, astfel încât să nu cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți cozile de homar în cuptorul preîncălzit până când carnea este opacă și umplutura este maro aurie deasupra, 10 până la 12 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cozii de homar ar trebui să citească 145 grade F (65 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista