Nevoie de un cursul principal pescatarian? Coada de homar umplută cu Crab ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 437 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 7.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cozi de homar, suc de lămâie, unt clarificat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coada De Homar Umplute Cu Crab, Coada De Homar Portocaliu, și Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Trageți marginile cojilor de homar despicate și ridicați ușor carnea de coadă pentru a se odihni deasupra cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați cozile de homar pregătite pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Periați fiecare porție de carne de coadă cu 1 linguriță de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Amestecați ușor biscuiții zdrobiți, carnea de crab, 1/4 cană de unt clarificat, pătrunjel, condimente cu fructe de mare, usturoi, coajă de lămâie, suc de lămâie, sare și piper alb într-un bol până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
3 Linguri Zahar Demerara
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Crabmeat
Pentru Legare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți jumătate din umplutură pe fiecare coadă de homar; apăsați ușor pentru a modela ușor umplutura, astfel încât să nu cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți cozile de homar în cuptorul preîncălzit până când carnea este opacă și umplutura este maro aurie deasupra, 10 până la 12 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cozii de homar ar trebui să citească 145 grade F (65 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.