coada de homar portocaliu

coada de homar portocaliu
Coada de homar portocaliu ar putea fi doar fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 439 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru 6,33 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cozi de homar, vin alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Coada De Homar Portocaliu, Cea Mai Bună Coadă De Homar La Grătar, și Coada De Homar Fript Ușor.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru cozile de homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și el locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista