Coacăz roșu - găini Cornish glazurate și ceapă perlată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish glazurate cu coacăze roșii și ceapa perlată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 894 calorii, 60g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,9 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Găini Cornish Glazurate Cu Coacăze, Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie, cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze, și Găini Cornish Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică. Se amestecă 1/4 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini.
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile de găină, părțile cărnoase în sus, într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și periați găinile cu jumătate de amestec de jeleu. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Coaceți la 400 timp de 8 minute.
Scoateți din cuptor și periați găinile cu jumătatea rămasă din amestecul de jeleu.
Coaceți la 400 timp de 7 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 2 minute.
Scoateți ceapa cu o lingură pliată.
Scurgeți și clătiți sub apă curgătoare rece; scurgere. Prindeți capătul tulpinii din fiecare ceapă; aruncați cojile. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, zahărul, 1 lingură suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper la tigaie; gătiți 12 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.