Coaceți Umplutura De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți umplutura de pește. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 30 și costă 78 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, file de pește, umplutură condimentată cu ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fileuri de pește cu umplutură, Roșii cu umplutură de pește în stil marocan, și Chiftele și umplutura coace.
Instrucțiuni
Încălziți apa, 2 linguriuntul, morcovii și piperul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-înaltla fierbere.
Scoateți cratița de pe foc.
Adăugați umplutura și amestecați ușor.
Puneți umplutura peste centrul unui vas de copt superficial de 3 litri. Aranjați peștele pe fiecare parte a umpluturii.
Încălziți untul rămas într-o tigaie de 8 inci la foc mediu până se topește.Se amestecă însuc de lămâie și pătrunjel. Linguraamestecul de unt peste pește.
Coaceți la 204°.timp de 15 minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
* Pentru umplutura umedă creșteți apa la 1 1/2 căni.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.