Coaceți Tăiței Ușori
Coacerea ușoară a tăiței este o vegetarian felul principal. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 472 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, făină, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Ușoară Cu Tăiței De Ton, Caserola Ușoară Cu Tăiței De Ton, și Caserola Ușoară Cu Tăiței De Ton.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 475 grade F. umpleți un bol cu apă fierbinte; adăugați tăiței și înmuiați 10 minute.
Scurgeți și agățați unul lângă altul peste marginea bolului, astfel încât tăiței să nu se lipească. Între timp, tocați șalotul într-un robot de bucătărie.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1 cană bulion; gatiti 3 minute.
Adăugați făina și nucșoara; bateți până se omogenizează, 1 minut.
Bateti in restul de 2 cani bulion; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, 7 minute.
Bateți 1/4 cană ricotta și pătrunjelul; se ia de pe foc. Sosul va arăta texturat din brânză. Coaceți țelina și morcovii în procesorul de alimente.
Adăugați restul de 3/4 cană ricotta, 1/2 cană mozzarella și oul; pulsează până se omogenizează.
Întindeți 2 linguri de sos de șalotă într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu 3 tăiței și jumătate din amestecul de mozzarella. Repetați straturile, terminând cu fidea. Se acoperă cu sosul de șalotă rămas, roșiile și restul de 1/2 cană de mozzarella.
Coaceți până la bule, aproximativ 20 de minute.
Fotografie de Christopher Testani