Coaceți Tăiței Germani
Taitei German coace este un Hor d ' oeuvre care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 203 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați lapte, apă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Salată Germană De Tăiței, Salată De Tăiței Germană Fierbinte, și Salată Germană De Tăiței Fierbinți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și sarea. Faceți o fântână în centru; adăugați ouă. Se amestecă împreună, formând un aluat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați 5-6 minute. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un 12-in. x 9-în. dreptunghi. Pudrați ambele părți ale aluatului cu făină; rulați, în stil jeleu.
Se taie în 1/4-in. felii. Desfaceți tăiței pe prosoape de hârtie; lăsați să se usuce până la 2 ore.
Într-un cuptor olandez, aduceți apa la fierbere rapidă.
Adăugați tăiței; gatiti 7-9 minute sau pana se inmoaie.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și ardeiul până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește. Se amestecă ouăle.
Scurgeți tăiței; transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Se acoperă cu sos de brânză. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până la bule.
Vin recomandat: Riesling, Dornfelder
Riesling și Dornfelder sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Domaine LesSurre semi Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se asortează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.