Coaceți Puiul Mediteranean

Coacerea mediteraneană a puiului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, herbes de provence, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Încercați Coaceți Puiul Mediteranean, Coaceți Puiul Mediteranean, și Coaceți Ușor De Pui Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime.
Combinați herbes de Provence, sare și piper; se presara peste pui. Într-o tigaie mare, pui brun în ulei pe ambele părți.
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Se acoperă cu anghinare, roșii și brânză.
Se coace, neacoperit,la 425 de minute pentru 15-20 de minute sau până când un termometru introdus în pui citește 170 de minute.