Coaceți chiflele cu carne
Coacerea chiflelor cu carne ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 8 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei, ceapă, brânză cheddar și lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 37%. Rețete similare sunt carne vrac pe chiflă, stil restaurant, chiflă cu scorțișoară pentru micul dejun și chiflă cu scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Se adauga varza, ceapa, sare si piper; gătiți la foc mediu timp de 15 minute sau până când varza și ceapa sunt fragede. Se amestecă brânza.
Cu lingura într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Într-un castron mare, amestecați amestecul de biscuiți, laptele și ouăle.
Se toarnă peste amestecul de carne de vită.
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.