Coacerea sparanghelului
Coacerea cu sparanghel ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 261 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,67 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Un amestec de sare, lapte, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 40%. Încercați Coacerea cu pui și sparanghel, Coacerea fillo de sparanghel și Coacerea cu sparanghel și elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana cand sunt aproape fragezi; se scurge si se da deoparte. Într-o cratiță mică, topește untul.
Adăugați făină, sare și piper; gătiți și amestecați până când sunt omogene și spumoase. Adăugați treptat lapte; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Puneți jumătate din sparanghel într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din sosul alb, ouă, pimiento și brânză. Repetați straturile.
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 30-35 de minute.