Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate

Coacerea pâinii: pâinea cu sodă cu afine uscate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 378 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 102 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine de secară cu afine uscate și nuci pecan prăjite (mașină de pâine), Budinca de paine cu afine uscate, și Pâine de dovlecei cu afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade și tapetați o foaie de copt cu pergament.
Combinați afinele și whisky-ul (sau apa fierbinte). Acoperiți și lăsați deoparte să se rehidrateze cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați făina, sifonul și sarea.
Tăiați untul în felii, apoi lucrați-l în făină cu vârful degetelor până când este complet încorporat.
Adăugați mierea, Zara și merisoarele și lichidul de înmuiere. Se amestecă cu o lingură de lemn până se absoarbe tot lichidul.
Făinați ușor suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați până se omogenizează. Va fi în continuare lipicios-încercați să evitați să adăugați mai multă făină. Formați aluatul într-un disc de 6-8 inch despre 1 1/2 - 1 3/4 centimetri înălțime și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Tăiați un X în partea de sus a aluatului peste partea de sus, aproximativ 1/2 inch adâncime.
Coaceți la 375 de grade timp de 50-60 de minute, până când pâinea se rumeneste frumos și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe un raft. Dacă vă place o crustă mai moale. acoperiți pâinea cu un prosop de bucătărie curat pe măsură ce se răcește.