Coacerea Pâinii: Pâine De Secară
O porție conține 195 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, ulei de măsline, cotlete de secară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați Cotletele de secară, apa, drojdia și zahărul în vasul mixerului de stand. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 20 de minute.
Adăugați făina de pâine și sarea și frământați până când aluatul este elastic.
Adăugați uleiul și continuați să frământați până când este complet încorporat.
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu ulei de măsline și readuceți-l în castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se dublează, aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Formați - l în forma preferată-rotundă sau ovală.
Așezați-l pe foaia de copt pregătită și acoperiți-o cu folie de plastic. Puneți deoparte până când își dublează dimensiunea, aproximativ 30 de minute.
Tăiați pâinea după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft înainte de a felia.