Coacerea Pastelor Mexicane
Coacerea cu paste mexicane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 10,34 USD pe porție. O porție conține 2516 calorii, 161G de proteine, și 68G de grăsime. 59 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână paste rigatoni, porumb de vale, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Coacerea Pastelor Mexicane, Coacerea Pastelor Mexicane, și Coacerea Pastelor Mexicane.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți caserola de 4 litri.
Gatiti carnea de vita in tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Gatiti si scurgeti pastele in cuptorul olandez de 4 litri conform indicatiilor de pe pachet. Întoarceți pastele la cuptorul olandez. Se amestecă carnea de vită, porumbul, salsa și fasolea. Puneți jumătate din amestecul de paste în caserolă.
Se presară cu 2/3 cană de brânză. Puneți amestecul de paste rămas în caserolă.
Așezați felii de roșii deasupra.
Se presară cu brânza rămasă.
Acoperiți și coaceți 35 până la 40 de minute sau până când se topește fierbinte și brânza.