Coacerea Noastră Perfectă Cu Tortilla De Pui Zesty
Coacerea noastră perfectă cu Tortilla de pui Zesty ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 370 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, taco Bell și salsa chunky, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Alegere Mai Bună Coacerea Noastră Perfectă Cu Tortilla De Pui Zesty, Tortilla De Pui Coace, și Tortilla De Pui Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți pansamentul și făina într-o cratiță medie până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Adăugați 1 cană de brânză; gatiti 5 min. sau până se topește, amestecând constant. Rezervați 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
4
Se amestecă puiul, salsa și pătrunjelul în sosul rămas; lingură 1/3 cană în centrul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pui întreg
Pătrunjel
Dientes De Ajo
Sos
5
Rostogolește-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați 8 rulouri, cu cusătura în jos, în fiecare dintre cele 2 vase de copt (13x9 inci) pulverizate cu spray de gătit; se acoperă cu sos rezervat și brânză rămasă.