Coacerea cu sufle de dovlecei de iarnă
Rețeta Winter Squash Souffle Bake vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute . Pentru 62 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 230 de calorii . Dacă aveți zahăr brun, dovlecei de iarnă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 50% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Garnitură de sufleu cu dovlecei , sufle cu ciocolată și sufle cu marmeladă cu whisky Seville .
Instrucțiuni
Lăsați ouăle și dovleceii să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Ungeți 1-1/2-qt. vas pentru sufle și se presară ușor cu făină; puse deoparte.
Într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou, dovleceii, untul, zahărul brun, sarea, coaja de portocală, nucșoara și piperul.
Într-un castron mare cu bătători curate, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușuri în amestecul de dovlecei până când nu mai rămân dungi albe. Încorporați albușurile rămase până se omogenizează.
Transferați în felul de mâncare pregătit.
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când blatul este umflat și centrul pare fixat.