Coacerea cu sufle de dovlecei de iarnă

Coacerea cu sufle de dovlecei de iarnă
Rețeta Winter Squash Souffle Bake vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute . Pentru 62 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 230 de calorii . Dacă aveți zahăr brun, dovlecei de iarnă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 50% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Garnitură de sufleu cu dovlecei , sufle cu ciocolată și sufle cu marmeladă cu whisky Seville .

Instrucțiuni

1
Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Carne De Vită Rezervate Sau Unt TopitPicături De Carne De Vită Rezervate Sau Unt Topit
2
Lăsați ouăle și dovleceii să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Ungeți 1-1/2-qt. vas pentru sufle și se presară ușor cu făină; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
Picături De Carne De Vită Rezervate Sau Unt TopitPicături De Carne De Vită Rezervate Sau Unt Topit
3
Într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou, dovleceii, untul, zahărul brun, sarea, coaja de portocală, nucșoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si FeliateLa 5 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1-3/4 Cani De Napolitane De Vanilie Zdrobite (aproximativ 55 De Napolitane)1-3/4 Cani De Napolitane De Vanilie Zdrobite (aproximativ 55 De Napolitane)
Caise Sau Stafide Uscate TocateCaise Sau Stafide Uscate Tocate
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt FiartăHalbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat
4
Într-un castron mare cu bătători curate, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușuri în amestecul de dovlecei până când nu mai rămân dungi albe. Încorporați albușurile rămase până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Evaporat Rece1 Cană Lapte Evaporat Rece
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat
5
Transferați în felul de mâncare pregătit.
6
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când blatul este umflat și centrul pare fixat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Picături De Carne De Vită Rezervată Sau Unt Topit1/4 Cană Picături De Carne De Vită Rezervată Sau Unt Topit
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Revista