Coacerea cu orez și fasole neagră
Rice 'n' Black Bean Bake este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană cu 6 porții. Acest fel principal are 522 de calorii, 19 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chipsuri tortilla, brânză cheddar, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Încercați Black Bean Burrito Bake, Black Bean Nacho Bake și Turkey Black Bean Quinoa Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente. Se amestecă orezul, smântâna și 1 cană de brânză.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până când brânza se topește.
Serviți cu porumb sau chipsuri tortilla.