Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine

Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 302 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, ouă, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: o tartă ușoară cu fructe.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele, smântâna și zahărul brun într-o cratiță de dimensiuni medii. Atingeți boabele de ienibahar cu spatele unui cuțit greu pentru a le zdrobi ușor și adăugați fructele de pădure în oală. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se absoarbe timp de 10 minute.
3
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt de unt opt cupe de cremă de 6 uncii sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Tăiați pâinea în zaruri de 1/2 inch și puneți bucățile într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați prunele, aruncând pentru a combina. Împărțiți amestecul de pâine și prune uniform între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Puneți ouăle, gălbenușurile și vanilia într-o cană de măsurare cu gura de scurgere sau într-un bol de amestecare; bateți pentru a amesteca. Strecurați laptele înmuiat în ouă, amestecând tot timpul. (Aruncați boabele de ienibahar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de cremă în fiecare ramekin. Împingeți pâinea în jos în cremă cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați mai multă cremă încet până când cupele sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
9
Lăsați să stea 10 minute, astfel încât pâinea să poată absorbi crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
Presărați zahărul granulat peste vârfurile budincilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
11
Așezați ramekinele într-o tigaie mare. Umpleți tigaia cu suficientă apă caldă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru o budincă iese curată și blaturile sunt umflate și aurii (puful este important aici).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Scoateți budincile într-un suport pentru a se răci.
14
Servire: acestea pot fi servite calde, după răcire timp de aproximativ 20 de minute, la temperatura camerei sau refrigerate; fiecare are admiratorii săi.
15
Depozitare: acoperite, budincile se vor păstra peste noapte la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista