Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 302 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, ouă, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: o tartă ușoară cu fructe.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele, smântâna și zahărul brun într-o cratiță de dimensiuni medii. Atingeți boabele de ienibahar cu spatele unui cuțit greu pentru a le zdrobi ușor și adăugați fructele de pădure în oală. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se ia de pe foc, se acoperă și se absoarbe timp de 10 minute.
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt de unt opt cupe de cremă de 6 uncii sau ramekins.
Tăiați pâinea în zaruri de 1/2 inch și puneți bucățile într-un bol de amestecare.
Adăugați prunele, aruncând pentru a combina. Împărțiți amestecul de pâine și prune uniform între ramekine.
Puneți ouăle, gălbenușurile și vanilia într-o cană de măsurare cu gura de scurgere sau într-un bol de amestecare; bateți pentru a amesteca. Strecurați laptele înmuiat în ouă, amestecând tot timpul. (Aruncați boabele de ienibahar.)
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de cremă în fiecare ramekin. Împingeți pâinea în jos în cremă cu o lingură.
Adăugați mai multă cremă încet până când cupele sunt umplute.
Lăsați să stea 10 minute, astfel încât pâinea să poată absorbi crema.
Presărați zahărul granulat peste vârfurile budincilor.
Așezați ramekinele într-o tigaie mare. Umpleți tigaia cu suficientă apă caldă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru o budincă iese curată și blaturile sunt umflate și aurii (puful este important aici).
Scoateți budincile într-un suport pentru a se răci.
Servire: acestea pot fi servite calde, după răcire timp de aproximativ 20 de minute, la temperatura camerei sau refrigerate; fiecare are admiratorii săi.
Depozitare: acoperite, budincile se vor păstra peste noapte la frigider.