Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine

Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 302 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, ouă, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: o tartă ușoară cu fructe.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele, smântâna și zahărul brun într-o cratiță de dimensiuni medii. Atingeți boabele de ienibahar cu spatele unui cuțit greu pentru a le zdrobi ușor și adăugați fructele de pădure în oală. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se absoarbe timp de 10 minute.
3
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt de unt opt cupe de cremă de 6 uncii sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați pâinea în zaruri de 1/2 inch și puneți bucățile într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați prunele, aruncând pentru a combina. Împărțiți amestecul de pâine și prune uniform între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Puneți ouăle, gălbenușurile și vanilia într-o cană de măsurare cu gura de scurgere sau într-un bol de amestecare; bateți pentru a amesteca. Strecurați laptele înmuiat în ouă, amestecând tot timpul. (Aruncați boabele de ienibahar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de cremă în fiecare ramekin. Împingeți pâinea în jos în cremă cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați mai multă cremă încet până când cupele sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
9
Lăsați să stea 10 minute, astfel încât pâinea să poată absorbi crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10
Presărați zahărul granulat peste vârfurile budincilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
11
Așezați ramekinele într-o tigaie mare. Umpleți tigaia cu suficientă apă caldă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru o budincă iese curată și blaturile sunt umflate și aurii (puful este important aici).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Scoateți budincile într-un suport pentru a se răci.
14
Servire: acestea pot fi servite calde, după răcire timp de aproximativ 20 de minute, la temperatura camerei sau refrigerate; fiecare are admiratorii săi.
15
Depozitare: acoperite, budincile se vor păstra peste noapte la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista