Coacerea Brunch de primăvară
Coacerea pentru brunch de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1000 de calorii , 50 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 4,01 USD per porție. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, brânză mozzarella parțial degresată, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coacerea pentru brunch de primăvară , Coacerea pentru brunch de primăvară Make-Ahead și Coacerea specială pentru brunch .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați pâinea, sparanghelul, șunca și brânza.
Bateți albușurile, ouăle, laptele, sucul de lămâie și pudra de usturoi; se toarnă peste amestecul de pâine și se amestecă până se omogenizează.
Transferați la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți încă 8-10 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.