Coacere de somon în stil Indian

Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Coacerea cu somon în stil Indian ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 309 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare de rocă, cadru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de rocă, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu boabe de Goji cu Ganache de ciocolată și sare roz de Himalaya ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, Broccoli În Stil Indian, și Pui BBQ în stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți somonul și uscați-l.
Se amestecă sare de rocă, zahăr brun și piper alb.
Întindeți jumătate din amestec pe fundul unei tigaie de 12 pe 17 inci căptușită cu folie de plastic.
Puneți pește, pielea în jos, pe amestecul de sare. Bateți amestecul rămas peste somon. Acoperiți și răciți 2 până la 4 ore. Ridicați peștele din tigaie, clătiți bine și uscați-l.
Între timp, selectați un site protejat de vânt. Construiți un foc într-un grătar portabil (20 până la 22 in. larg) cu un grătar de foc, orificiile de aerisire deschise: cu aproximativ 2 1/2 ore înainte de servire, aprindeți patru sau cinci bușteni condimentați, împărțiți (fiecare 4 până la 5 in. wide, 12 la 14 în. lung) pe firegrate.
Lăsați lemnul să ardă până la cărbuni strălucitori medii, 1 până la 1 1/2 ore; câteva flăcări mici sunt în regulă. Judecă căldura ținându-ți mâna unde vor fi peștii. Când abia vă puteți ține mâna în acest loc timp de 5 până la 6 secunde, focul este gata de gătit.
Încărcați somonul pe rama înmuiată.
Când focul este gata, setați cadru cu somon la un unghi de 45 până la 60 peste foc, cu carne spre foc și capătul larg al peștilor la 1 1/2 până la 2 picioare de căldură, lipind capetele de miză într-o gaură pentru a-l ține (sau cadru înclinat de grătar). Utilizați pietre, blocuri de beton, cărămizi sau nisip în saci pentru a fixa în siguranță baza cadrului. Verificați temperatura așezând dosul mâinii pe peștele din partea de sus și de jos; ar trebui să puteți ține mâna pe loc doar 5 până la 6 secunde. Reglați împingând cărbunii departe de pește dacă este prea fierbinte, mai aproape dacă este prea rece.
(Pentru a utiliza un grătar pe gaz, întoarceți căldura la mare, capacul vârfului deschis, poziționați cadrul la foc și folosiți mâna pentru a judeca temperatura de gătit. Mutați peștele mai aproape pentru mai multă căldură; reduceți gazul pentru mai puțin.)
Se amestecă untul cu sucul de lămâie. Ungeți peștele de mai multe ori cu amestec de unt pe măsură ce gătește. Verificați căldura des. În cazul în care cadru de lemn începe să mocnească, uda sau perie cu apă.
Gatiti pestele pana cand suprafata devine uniform opaca, 20-30 de minute.
Manipularea cadru ușor (pește fierte rupe cu ușurință), rotiți somon astfel încât partea de piele se confruntă cu căldură. Fixați cadrul și continuați să gătiți doar până când peștele se simte ferm la atingere, cu 20 până la 30 de minute mai mult, ungând de mai multe ori.
Așezați ușor somonul în cadru, cu pielea în jos, pe o scândură mare sau platou. Snip fire și trageți ușor Cadru din lemn de pește.
Serviți somonul fierbinte sau rece. Ridicați bucățile de pește de pe piele și condimentați cu suc din pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.