Coace Orez Plăcut Mulțimii

Coace Orez Plăcut Mulțimii
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru cutia de rețete, coacerea cu orez plăcută mulțimii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.23 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 326 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită cârnați de porc în vrac, orez, amestec de supă de tăiței de pui și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cacao Plăcută Mulțimii, 12 mulțimea-plăcut cu brânză, și Cușcuș Plăcut Mulțimii.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fiert. Se amestecă amestecurile de supă; se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați orez; fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți și sfărâmați cârnații până nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură.
7
Călește țelina, ceapa și ardeii în picături până se înmoaie. Se amestecă cârnații, supa de ciuperci, puiul și amestecul de orez până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Se toarnă în două unse 2-1 / 2-qt. vase de copt. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 30 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista