Coace de pui și paste Fontina

Coace de pui și paste Fontina
Fontina Chicken & Pasta Coace durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 540 de calorii , 46 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Pentru 2,96 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ciuperci, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 83% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Paste e Fagioli (Pastane și fasole) , Coace de pui și legume și Coc de varză cu pui .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
2
Între timp, încălziți 3 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
3
Adăugați puiul în loturi; gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana cand nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În aceeași tigaie, adăugați ciupercile la uleiul rămas; gătiți și amestecați la foc mediu-mare 3-5 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă supa, bulionul, 1 cană de brânză, oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Adăugați spanacul și roșiile; întoarce puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scurge pastele; se adaugă la amestecul de supă și se amestecă pentru a se combina. Împărțiți între două vase de copt unse de 8 inchi pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Coaceți, acoperit, 15-20 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista