Coace de pui la Dijon
Coacerea cu pui la Dijon necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,07 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 600 de calorii , 44 g de proteine și 35 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pui broiler/prăjitor, parmezan, pesmet și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cremoase de Dijon cu pui și cimbru , Tilapia Easy Dijon Tarragon – 5 minute pregătire dimineața, 20 minute coacere la cină și Easy Dijon Tarragon Tilapia – 5 minute pregătire dimineața, 20 minute coacere la cină .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați pesmetul și parmezanul. Într-un castron puțin adânc, amestecați laptele și muștarul până se omogenizează. Înmuiați puiul, câteva bucăți o dată, în amestecul de lapte, apoi puneți-l într-o pungă și agitați pentru a se acoperi.
Așezați puiul, cu partea cu os în jos, într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 50-55 de minute sau până când sucurile curg limpede.