Coace de porumb festonat

Coace de porumb festonat
Coacerea de porumb festonat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 5 porții cu 439 de calorii , 12 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesmet, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Cartofi Scalloped cu parfum de cimbru , Coace de porumb de toamnă și Briose din porumb cu porumb proaspăt .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căleți ardeiul verde și ceapa în 4 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă pesmetul moale, porumbul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Topiți untul rămas; se amestecă cu pesmet uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se presară peste caserolă.
5
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista