Coace de dovlecel
Coacerea cu dovlecel necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 88 de calorii , 6 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți per porție. Un amestec de busuioc, ceapă, dovlecel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Coaceți fără pesmet de vinete, dovlecei și ciuperci cu parmezan , coacere de porumb de toamnă și minunat! No Bake ~ Macaroane și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un 1-qt uns puțin adânc. vas de copt, strat de dovlecel, ciuperci și ceapă.
Se presară cu brânză și busuioc. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20 de minute. Acoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede.