Coace cu ouă cheddar
Coacerea cu ouă cheddar sărate necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 308 de calorii, 19 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți grâu, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Savory Cheddar Waffle BLT cu ou, Savory Cheddar and Chive Waffles cu un ou prăjit și Savory Cheddar Waffle cu ou fiert moale și Cheddar.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din cuburile de pâine într-un strat de 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu șuncă și 1 cană de brânză. Acoperiți cu cuburile de pâine rămase.
Combina patrunjelul, ceapa, busuiocul si ardeiul; se presara peste paine. Într-un castron, bate ouăle și laptele; se toarnă deasupra.
Se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 40-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.