Clătită Olandeză Pentru Copii

Clătită Olandeză Pentru Copii
Reteta clătită Olandeză pentru copii ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, coajă de lămâie, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătită Olandeză Pentru Copii, Clătită Olandeză Pentru Copii, și Clătită Olandeză Pentru Copii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci; se introduce în cuptor pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele, coaja de lămâie și extractul de migdale cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați făină; se amestecă până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în tigaie fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 20 de minute sau până când clătita este umflată și rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Strângeți sucul din lămâie sfărâmată deasupra clătitei; se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SucSuc
LămâieLămâie
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista