Clătită Germană
Clătita germană ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 190 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr de cofetărie, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Clătită Germană, Clătită Germană, și Clătită germană cu fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.In un castron mare, amestecati ouale pentru a combina.
Adăugați făina și bateți până se omogenizează.
Adăugați laptele, sarea și vanilia și amestecați până se încorporează; pus deoparte.
Adăugați untul într-o tigaie mare din fontă și transferați la cuptor până când untul se topește.
Scoateți din cuptor și turnați rapid aluatul în tigaia fierbinte. Reveniți la cuptor și coaceți până când clătita este umflată și aurie, aproximativ 15 minute.
Stropiți sucul de lămâie (dacă folosiți) peste clătită.
Întindeți gemul (dacă îl folosiți) uniform deasupra.
Se presara cu zaharul cofetarilor.