Rețeta clătită germană ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 868 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Dacă aveți sare, dacă, făină nealbită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață scumpe. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Clătită Germană, Clătită Germană, și Clătită germană cu fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, sarea, zahărul, laptele, vanilia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți făina pentru a face un aluat neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Îndepărtați și periați interiorul cu scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
6
Se toarnă în aluat și se coace timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Coborâți cuptorul la 350 de grade F. și continuați să coaceți până se umflă și se rumenesc, cu aproximativ 13 până la 15 minute mai mult. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Cerneti zaharul cofetarilor peste clatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Serviți imediat în tigaie cu sirop de arțar, fructe de pădure marinate sau mere și pere glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, fasolea de vanilie și semințele, citricele și apa. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe foarte ușor până la sirop, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se ia de pe foc și se adaugă sucurile de citrice.
11
Combinați fructele de pădure într-un bol. Se strecoară siropul cald peste fructe de pădure și se marinează la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Servi.
13
Cojiți, miez și tăiați atât merele, cât și perele în pene de 3/4 inci. Într-un castron mediu, aruncați fructele cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați zahărul, coaja de portocală și bețișoarele de scorțișoară și amestecați până se dizolvă zahărul.
Adăugați fructele, creșteți focul la mediu-înalt și gătiți, agitând tigaia frecvent, până la glazurare, aproximativ 10 minute. Ridicați focul la mare, adăugați sucul de portocale și gătiți până când fructul este ușor străpuns cu un cuțit de decojit, încă aproximativ 1 minut. Dacă doriți, adăugați Calvados. Dacă gătiți pe un arzător cu gaz, înclinați cu atenție tigaia spre flacără pentru a aprinde alcoolul; dacă gătiți peste un element electric, țineți un chibrit lung lângă amestec. Rotiți tigaia peste căldură până când flacăra dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Calvados
Alcool
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit