Clătită Germană

Clătită Germană
Rețeta clătită germană ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 868 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Dacă aveți sare, dacă, făină nealbită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață scumpe. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Clătită Germană, Clătită Germană, și Clătită germană cu fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, sarea, zahărul, laptele, vanilia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți făina pentru a face un aluat neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Îndepărtați și periați interiorul cu scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
6
Se toarnă în aluat și se coace timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Coborâți cuptorul la 350 de grade F. și continuați să coaceți până se umflă și se rumenesc, cu aproximativ 13 până la 15 minute mai mult. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Cerneti zaharul cofetarilor peste clatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Serviți imediat în tigaie cu sirop de arțar, fructe de pădure marinate sau mere și pere glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, fasolea de vanilie și semințele, citricele și apa. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe foarte ușor până la sirop, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se ia de pe foc și se adaugă sucurile de citrice.
11
Combinați fructele de pădure într-un bol. Se strecoară siropul cald peste fructe de pădure și se marinează la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Servi.
13
Cojiți, miez și tăiați atât merele, cât și perele în pene de 3/4 inci. Într-un castron mediu, aruncați fructele cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați zahărul, coaja de portocală și bețișoarele de scorțișoară și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
16
Adăugați fructele, creșteți focul la mediu-înalt și gătiți, agitând tigaia frecvent, până la glazurare, aproximativ 10 minute. Ridicați focul la mare, adăugați sucul de portocale și gătiți până când fructul este ușor străpuns cu un cuțit de decojit, încă aproximativ 1 minut. Dacă doriți, adăugați Calvados. Dacă gătiți pe un arzător cu gaz, înclinați cu atenție tigaia spre flacără pentru a aprinde alcoolul; dacă gătiți peste un element electric, țineți un chibrit lung lângă amestec. Rotiți tigaia peste căldură până când flacăra dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
CalvadosCalvados
AlcoolAlcool
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Serviți cald.

Ingrediente

1halbeafine, clătiteafine, clătite5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Pere Bosc (desprePere Bosc (despre23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCalvados, Jack de mere sau brandy (opțional)Calvados, Jack de mere sau brandy (opțional)6inchbastoane lungi de scorțișoarăbastoane lungi de scorțișoară4creveți și cu veneZahăr cofetariZahăr cofetari3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mici bunica Smith mere sau alte tarta copt mere (despremici bunica Smith mere sau alte tarta copt mere (despre1Suc de lamaieSuc de lamaie12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Coaja rasă de lămâieCoaja rasă de lămâie4creveți și cu veneSugestie de servire: sirop de arțarSugestie de servire: sirop de arțar2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte, încălzitlapte, încălzit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de portocale proaspăt storssuc de portocale proaspăt stors1Coaja rasă de portocalăCoaja rasă de portocală2Coaja rasă de portocale, plus sucul lorCoaja rasă de portocale, plus sucul lor4creveți și cu veneMarinate fructe de padure sau mere glazurate si pere, retete urmeazaMarinate fructe de padure sau mere glazurate si pere, retete urmeaza1halbecu 50 de caloriicu 50 de calorii1Bucăți de caramele Heath Barsare finăsare fină23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală nealbităfăină universală nealbită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, topitunt nesărat, topit1fasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuite cu un cuțit și rezervatefasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuite cu un cuțit și rezervate1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2Bucăți de caramele Heath Barscurtarea legumelorscurtarea legumelor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41halbecăpșuni, clătite, blaturi tăiate, înjumătățite sau sfărâmate, dacă sunt maricăpșuni, clătite, blaturi tăiate, înjumătățite sau sfărâmate, dacă sunt mari
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista