Clătită Germană

Clătită Germană
Rețeta clătită germană ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 868 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Dacă aveți sare, dacă, făină nealbită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață scumpe. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Clătită Germană, Clătită Germană, și Clătită germană cu fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, sarea, zahărul, laptele, vanilia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți făina pentru a face un aluat neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Îndepărtați și periați interiorul cu scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
6
Se toarnă în aluat și se coace timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Coborâți cuptorul la 350 de grade F. și continuați să coaceți până se umflă și se rumenesc, cu aproximativ 13 până la 15 minute mai mult. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Cerneti zaharul cofetarilor peste clatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Serviți imediat în tigaie cu sirop de arțar, fructe de pădure marinate sau mere și pere glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, fasolea de vanilie și semințele, citricele și apa. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe foarte ușor până la sirop, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se ia de pe foc și se adaugă sucurile de citrice.
11
Combinați fructele de pădure într-un bol. Se strecoară siropul cald peste fructe de pădure și se marinează la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Servi.
13
Cojiți, miez și tăiați atât merele, cât și perele în pene de 3/4 inci. Într-un castron mediu, aruncați fructele cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați zahărul, coaja de portocală și bețișoarele de scorțișoară și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
16
Adăugați fructele, creșteți focul la mediu-înalt și gătiți, agitând tigaia frecvent, până la glazurare, aproximativ 10 minute. Ridicați focul la mare, adăugați sucul de portocale și gătiți până când fructul este ușor străpuns cu un cuțit de decojit, încă aproximativ 1 minut. Dacă doriți, adăugați Calvados. Dacă gătiți pe un arzător cu gaz, înclinați cu atenție tigaia spre flacără pentru a aprinde alcoolul; dacă gătiți peste un element electric, țineți un chibrit lung lângă amestec. Rotiți tigaia peste căldură până când flacăra dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
CalvadosCalvados
AlcoolAlcool
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Serviți cald.

Ingrediente

1halbeafine, clătiteafine, clătite567ardei habeneroPere Bosc (desprePere Bosc (despre2Crustă: firimituri de biscuiți grahamCalvados, Jack de mere sau brandy (opțional)Calvados, Jack de mere sau brandy (opțional)6inchbastoane lungi de scorțișoarăbastoane lungi de scorțișoară4creveți și cu veneZahăr cofetariZahăr cofetari3mari(parțial și)(parțial și)567ardei habeneromici bunica Smith mere sau alte tarta copt mere (despremici bunica Smith mere sau alte tarta copt mere (despre1Suc de lamaieSuc de lamaie1parmezan rassuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Coaja rasă de lămâieCoaja rasă de lămâie4creveți și cu veneSugestie de servire: sirop de arțarSugestie de servire: sirop de arțar2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte, încălzitlapte, încălzit2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc de portocale proaspăt storssuc de portocale proaspăt stors1Coaja rasă de portocalăCoaja rasă de portocală2Coaja rasă de portocale, plus sucul lorCoaja rasă de portocale, plus sucul lor4creveți și cu veneMarinate fructe de padure sau mere glazurate si pere, retete urmeazaMarinate fructe de padure sau mere glazurate si pere, retete urmeaza1halbecu 50 de caloriicu 50 de calorii1cp. legume (de exemplu, spanac)sare finăsare fină2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală nealbităfăină universală nealbită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, topitunt nesărat, topit1fasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuite cu un cuțit și rezervatefasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuite cu un cuțit și rezervate1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2cp. legume (de exemplu, spanac)scurtarea legumelorscurtarea legumelor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1halbecăpșuni, clătite, blaturi tăiate, înjumătățite sau sfărâmate, dacă sunt maricăpșuni, clătite, blaturi tăiate, înjumătățite sau sfărâmate, dacă sunt mari
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista