Clătita de duminică la cuptor cu sos de zmeură este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clătită la cuptor cu lămâie cu sos triplu de fructe de pădure + VIDEO, Brunch de duminică: tort blintz la cuptor cu sos proaspăt de afine, și Brunch De Duminică: Clătită Germană Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare sau blender, bateți sau învârtiți ouăle până când sunt ușoare și palide. Bateți sau amestecați laptele, vanilia, făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace într-un cuptor 425 până când clătita este umflată și ușor rumenită, 15 până la 20 de minute. Feliați în pene și serviți imediat cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Sos de zmeură: într-un robot de bucătărie sau blender, rotiți 4 căni de zmeură congelată proaspătă sau dezghețată până la omogenizare. Frecați pur printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați semințele. Se amestecă 1/4 cană de zahăr în zmeură pură; gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți. Face 1 1/4 cani.