Clătita cu sufle cu compot de mere-pere este o rețetă mediteraneană care servește 6. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, mere de gătit, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Compot De Pere De Mere, Compot de mere, pere și cireșe, și Compot de mere, pere și prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți compotul: înmuiați prunele și pungile de ceai în 1 cană de apă clocotită, 20 de minute. Aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Compot
Prune Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Transferați prunele și lichidul de înmuiere într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați zahărul, sarea, semințele de vanilie și păstăia, coaja de lămâie și coniacul și gătiți la foc mediu până la sirop, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Coniac
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați merele și perele și reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Faceți clătita: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Transferați 2 linguri de unt topit într-un blender (rezervați restul în tigaie de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ouăle, sarea și jumătate și jumătate în blender și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
10
Adăugați coaja de portocală, sucul de portocale și extractul de migdale și amestecați.
Încălziți tigaia cu untul rezervat la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se adaugă aluatul, se transferă la cuptor și se coace până se umflă și devine auriu, 15 până la 20 de minute. Reîncălziți compotul, dacă doriți; aruncați coaja de lămâie și păstaia de vanilie. Pudrați clătita cu zahărul cofetarilor; serviți cu compotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Nonpareils Argintii
Compot
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman