Clătite Ravadosa cu umplutură de cartofi dulci și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite Ravadosa cu cartofi dulci și umplutură de chimen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 533 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, coriandru, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clatite de cartofi cu faina de pui, cilantru si chimen, Sam ' s Perogies umplutură de cartofi dulci, și Hummus De Cartofi Dulci Condimentați Și Chipsuri De Pâine Plată Cu Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: tigaie din fontă de 4 inci
Cerneti faina de orez si sarea intr-un bol si faceti o fantana in centru.
Bateți împreună laptele de nucă de cocos, oul, zahărul, ghimbirul și uleiul de susan.
Se toarnă amestecul de ou în fântână în făină și se amestecă pentru a forma un aluat neted. Puneți aluatul deoparte să se odihnească timp de 10 minute înainte de a găti.
Într-o tigaie din fontă se încălzește 1/2 linguriță de unt clarificat la foc mediu. Polonic 1 uncie de aluat în tigaie. Gatiti pana cand marginile incep sa se rumeneasca. Întoarceți Ravadosa pentru a rumeni partea superioară.
Rotiți o parte din cartoful dulce și umplutura de chimen într-o Ravadosa și legați-o cu o bucată de ceapă verde. Repetați cu aluatul rămas.
Gatiti cartofii dulci in apa sarata clocotita pana cand sunt fierti, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte într-un bol mare. Topiți untul nesărat într-o tigaie mare.
Se sotează ceapa până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Combinați chimenul, ardeii iute, usturoiul, ghimbirul, coriandrul măcinat, semințele de muștar și turmericul și amestecați în ceapă și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați amestecul de ceapă la cartofii dulci și amestecați bine. Se amestecă coriandrul tocat și sucul de lămâie. Condimentează cu sarea kosher.