Clătite din făină de porumb cu topping de Chili
Reteta clatite din faina de porumb cu topping de Chili este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 262 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ou, porumb cu miez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Johnnycakes (clătite din făină de porumb) cu sirop de Chili, Crumble De Afine Cu Topping De Făină De Porumb-Migdale, și Plăcintă de ciobanesc Mexican cu Topping de lapte de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia antiaderentă sau grătarul cu spray de gătit.
Încălziți tigaia la foc mediu sau grătarul la 37
Bateți amestecul de copt, făina de porumb, laptele și oul într-un castron mediu cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă brânza.
Se toarnă aluatul cu 1/4 cană pe tigaia fierbinte. Gatiti pana se umfla si se usuca in jurul marginilor. Rândul său,; gatiti pana se rumeneste.
În timp ce clătitele se gătesc, amestecați fasolea, salsa și porumbul într-o cratiță de 2 litri. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste.
Serviți clătite acoperite cu amestec de fasole. Se acoperă cu smântână și ceapă.