Clătite din făină de porumb cu Ricotta și șuncă

Clătite din făină de porumb cu Ricotta și șuncă
Rețeta Crepes de făină de porumb cu Ricottan și șuncă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.54 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 671 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, porumb, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Clătite din făină de porumb cu Ricottan și șuncă, Clătite din făină de porumb cu umplutură de afine Ricotta, și Făină De Porumb Cr Amporpes.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, făina de porumb, chimenul, sarea, laptele, ouăle și 2 linguri de unt într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Periați ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci cu unt și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Se amestecă aluatul, apoi, ținând tigaia de pe foc, se toarnă 1/3 cană de aluat, înclinând imediat și rotind tigaia pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul CR ampercupe.) Întoarceți tigaia la căldură și gătiți până când este setată și aurie palidă în jurul marginilor, 10 până la 15 secunde. Slăbiți marginea CR approppe cu o spatulă din silicon rezistentă la căldură, apoi răsturnați cu atenție CR approppe cu vârful degetelor. Gatiti pana cand partea inferioara este setata, cu aproximativ 20 de secunde in plus, si transferati crincorpe pe o farfurie. Faceți încă 11 CR appropes în același mod, perindând ușor tigaia cu unt pentru fiecare și stivuind CR appropes pe farfurie așa cum este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 de F. F. Ungeți ușor un vas de copt superficial de 13 x 9 inci (sau 15 x 10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se amestecă împreună ricotta, șunca, oul, sarea și piperul. Puneți 1 Cr approppe, cu partea mai palidă în sus, pe o suprafață de lucru și întindeți 1 linguriță de jeleu de piper într-o linie orizontală chiar sub Centrul CR approppe (spre capătul cel mai apropiat de dvs.), lăsând o margine de 1 inch pe fiecare parte. Lingură 1/3 cană umplutură de ricotta peste jeleu și pliați în părțile laterale ale CR arproppe peste umplutură, apoi, începând de jos, rulați până la închiderea umpluturii. Aranjați CR approppe, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Asamblați încă 11 CR amperpes în același mod, aranjându-le în 1 strat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
CrepeCrepe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți, acoperit cu folie, până când umplutura este fierbinte, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți scallions albi și verzi PAL, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați porumb, sare și piper și gătiți, amestecând, până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați verdeață de scallion și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Lingura topping peste CR amperpes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrepeCrepe
1
CR amperpes poate fi umplut (dar nu copt) cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista