Clătite Din Făină De Orez

Clătite Din Făină De Orez
Clatite de faina de orez este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 485 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Un amestec de ouă, sare, făină de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Clătite Din Făină De Orez, Făină De Orez Brun Fără Gluten Clătite Cu Banane, și Clătite cu făină de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle într-un bol de amestecare; amestecați laptele, uleiul vegetal și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Bateți făina de orez până când nu rămân bulgări uscate. Acoperiți vasul și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți o tavă ușor unsă la foc mediu-mare. Aruncați aluatul cu linguri mari pe tavă și gătiți până se formează bule și marginile sunt uscate. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista