Clătite din fulgi de ovăz din grâu integral cu rubarbă prăjită de arțar

Clătitele din fulgi de ovăz din grâu integral cu rubarbă prăjită de arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână iaurt, sirop de arțar, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Clătite de ovăz bananan din grâu integral cu sirop de arțar cu unt de arahide, Clătite din grâu integral cu compot de rubarbă de căpșuni, și Clătite De Grâu Integral Cu Slănină De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru rubarbă: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați rubarba într-o tigaie de prăjire superficială și aruncați cu sirop de arțar. Prăjiți timp de 10 minute, apoi aruncați rubarba și continuați să prăjiți până când rubarba este fragedă, cu 5 până la 10 minute mai mult. Se lasă să se răcească în tigaie. Reduceți cuptorul la 200 F.
Pentru clătite: într-o mașină de tocat condimente, robot de bucătărie sau blender de mare putere, pulverizați ovăzul pentru a obține 1/2 cană de făină grosieră.
Combinați într-un castron mediu cu făina integrală de grâu, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Într-un castron mare de amestecare, amestecați ouăle, zahărul brun și zahărul alb.
Bateți uleiul, apoi laptele și iaurtul.
Adăugați amestecul uscat dintr-o dată și bateți ușor până când se combină (bucățile sunt bine).
Pentru a găti: pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit sau frecați cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei.
Se încălzește la foc mediu până la sclipire. Folosind o măsură lichidă de un sfert de cană, aruncați aluatul pe tigaie în 2 până la 3 cercuri uniforme. Gatiti pana cand aluatul este bubuit la mijloc si asezati-l in jurul marginilor, 3 pana la 5 minute, intoarceti si gatiti pana cand a doua parte devine maro aurie, cu 2 pana la 3 minute mai mult.
Transferați pe o foaie sau o farfurie mare de copt și puneți-o în cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți clătitele rămase.