Clătite de Ricotta cu lămâie (sau Lime sau portocală)

Clătitele de Ricotta cu lămâie (sau Lime sau portocală) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 296 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenoasă cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, ulei de arahide, sirop de arțar cald de gradul b și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 18%. Încercați Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", Clătite Cu Ricotta Portocalie, și Clătite de Ricotta cu lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați aluatul de clătite și coaja de citrice împreună într-un castron.
Îndoiți atât de ușor brânza ricotta, având grijă să nu-i distrugeți textura.
Aruncați aluatul de clătite pe grătar conform instrucțiunilor și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până când apar bule pe aproape întreaga suprafață a clătitelor.
Întoarceți și atingeți foarte ușor clătitele cu o spatulă metalică pentru a le face uniforme în grosime.
Gatiti pana cand a doua parte este aurie, aproximativ 2 minute si serviti cu partea A in sus.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Mănâncă-mă de Kenny Shopsin Copyright (c) 2008 de Kenny Shopshin publicat de Knopf.Kenny Shopsin este un bucătar autodidact care și-a dezvoltat propriul stil inimitabil: colorează în afara liniilor și apoi folosește creioanele în clătitele sale. Locuiește în Greenwich Village.Carolynn Carre este un jurnalist Câștigător al premiului James Beard și coautor al 100 Ways to Be Pasta, Once Upon a Tart și A Twist of the Wrist. Locuiește în Los Angeles și New York.