Clătite de porc trase cu sirop JD

Clătite de porc trase cu sirop JD
Clătitele de porc trase cu sirop JD ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 1204 calorii, 57G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 15.1 pe portie, această rețetă acoperă 78% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți ouă, zară, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sirop de arțar și muștar carne de porc trasă gătită lent, Stivă de vafe de porc trasă cu sirop de arțar Bourbon, și Carne de porc trasă cu miere de aragaz lent cu clătite din făină de porumb.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: pungă mică de așchii de lemn( de preferință hickory), înmuiată în apă timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol. Într-un castron separat, mai mare, amestecați oul și laptele de unt. Îndoiți ingredientele uscate în umed, având grijă să nu amestecați prea mult. Lăsați aluatul ușor cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat de clătite în tigaie pentru fiecare clătită, gătind 3 la un moment dat. Gătiti clătitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, răsturnând o dată când marginile sunt aurii și se formează bule mici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru a servi, strat de carne de porc fierbinte tras între cele 3 clătite. Se acoperă cu sirop JD și se acoperă cu un pat de unt sărat. Repet!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt SăratUnt Sărat
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Combinați toate condimentele de frecare într-un bol și frecați fundul de porc cu 1/4 cană din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Înfășurați fundul de porc în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Desfaceți fundul de porc și fumați aproximativ 1 oră. (Urmați instrucțiunile producătorului stovetop fumător sau de a folosi un fumător în aer liber.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Preîncălziți cuptorul la 225grade f.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți fundul de porc din fumător, puneți-l într-o tigaie și adăugați berea. Acoperiți și fierbeți la cuptor până când carnea de porc este fragedă și se îndepărtează cu o furculiță, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Trageți carnea de porc și amestecați-o cu 1/2 cană de lichid de fiert și sos de grătar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
11
Într-o cratiță medie, încălziți siropul de arțar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați whisky după gust și aduceți la fierbere câteva minute. Păstrați cald pentru a servi. Păstrați resturile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista