Clătite de porc trase cu sirop JD
Clătitele de porc trase cu sirop JD ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 1204 calorii, 57G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 15.1 pe portie, această rețetă acoperă 78% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți ouă, zară, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sirop de arțar și muștar carne de porc trasă gătită lent, Stivă de vafe de porc trasă cu sirop de arțar Bourbon, și Carne de porc trasă cu miere de aragaz lent cu clătite din făină de porumb.
Instrucțiuni
Echipament Special: pungă mică de așchii de lemn( de preferință hickory), înmuiată în apă timp de 30 de minute
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol. Într-un castron separat, mai mare, amestecați oul și laptele de unt. Îndoiți ingredientele uscate în umed, având grijă să nu amestecați prea mult. Lăsați aluatul ușor cocoloaș.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat de clătite în tigaie pentru fiecare clătită, gătind 3 la un moment dat. Gătiti clătitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, răsturnând o dată când marginile sunt aurii și se formează bule mici deasupra.
Pentru a servi, strat de carne de porc fierbinte tras între cele 3 clătite. Se acoperă cu sirop JD și se acoperă cu un pat de unt sărat. Repet!
Combinați toate condimentele de frecare într-un bol și frecați fundul de porc cu 1/4 cană din amestecul de condimente.
Înfășurați fundul de porc în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 12 ore sau peste noapte.
Desfaceți fundul de porc și fumați aproximativ 1 oră. (Urmați instrucțiunile producătorului stovetop fumător sau de a folosi un fumător în aer liber.)
Preîncălziți cuptorul la 225grade f.
Scoateți fundul de porc din fumător, puneți-l într-o tigaie și adăugați berea. Acoperiți și fierbeți la cuptor până când carnea de porc este fragedă și se îndepărtează cu o furculiță, aproximativ 3 ore.
Trageți carnea de porc și amestecați-o cu 1/2 cană de lichid de fiert și sos de grătar după gust.
Într-o cratiță medie, încălziți siropul de arțar la foc mediu.
Adăugați whisky după gust și aduceți la fierbere câteva minute. Păstrați cald pentru a servi. Păstrați resturile în frigider.