Clătite De Morcovi Fără Gluten, Prietenoase Cu Inima

Clătitele de morcovi fără gluten, prietenoase cu inima, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 95 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, apă, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt [] Făină De Migdale Și Semințe De Chia Clătite, Fără Făină, Vegan Prietenos Și Fără Gluten, Fără Gluten Sunt Eu: Clătite Cu Tort De Morcovi, și Clătite cu tort de morcovi – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten.
Instrucțiuni
Pulse nuci într-un procesor de alimente sau blender până la zdrobit fin; transferați într-un castron mare.
Bateți făina de ovăz, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, smântâna de tartru și sarea cu nucile.
Puree morcovi într-un robot de bucătărie; transferați într-un castron separat.
Bateți sucul de portocale, apa, oul și uleiul de nucă cu morcovii piureți până se omogenizează; amestecați ingredientele uscate pentru a face un aluat bogat și consistent. Puneți aluatul deoparte pentru a se odihni timp de 5 minute.
Încălziți o cantitate mică de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Înclinați tigaia pentru a acoperi suprafața de gătit cu ulei.
Amestecați din nou aluatul cu biciul. Folosiți o cană de măsurare de 1/4 cană pentru a scoate aluatul, dar nu umpleți ceașca de măsurare. Aruncați cantități mici de aluat în tigaie.
Gătiti clătitele până când marginile încep să pară uscate, 3 până la 5 minute; întoarceți și continuați să gătiți până când cealaltă parte este rumenită, încă 3 până la 5 minute.