Clătite De Hrișcă Cu Afine

Clătite De Hrișcă Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de hrișcă de afine. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.21 pe portie. O porție conține 466 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, lapte de unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Clătite De Hrișcă Cu Afine, Clătite De Hrișcă Cu Afine Cu Lămâie, și Clătite de hrișcă cu afine-banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, bateți împreună laptele de unt, laptele fără grăsimi, mierea, ouăle și uleiul. Amestecați ingredientele umede în ingredientele uscate, amestecând suficient pentru a le combina. Se amestecă 1 cană de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
Lapte BătutLapte Bătut
Fructe De PadureFructe De Padure
MiereMiere
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți o tavă mare antiaderentă sau o tigaie peste o flacără medie. Puneți aluatul pe tigaie cu o măsură de 1/4 cană. Întoarceți clătita când este maro auriu pe fund și se formează bule deasupra, aproximativ 1 1/2 minute. Gatiti cealalta parte pana se rumeneste, aproximativ 1 1/2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
PolonicPolonic
4
Se servește acoperit cu mai multe afine și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista