Clătite de fructe germane cu sirop de fructe de pădure mixte-St. Louis
Clătită de fructe germană cu sirop de boabe mixte - St. Louis ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 326 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de arțar, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 38%. Încercați Clătită germană cu piersici și sirop de zară, Rote Gr Olfacttze Budinca De Fructe De Padure Mixta Germana, și Amestec De Fructe De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună ouăle, laptele, zahărul, sarea și extractul de vanilie. Într-un castron separat, amestecați împreună făina și praful de copt până se amestecă. Aruncați ingredientele uscate în umed și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
4
Încălziți o tigaie din fontă de 8 sau 10 inci la cuptor cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă aluatul în tigaia din fontă și se coace până când clătita se rumeneste, se umflă și se așează în centru, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți fructele de pădure într-o cratiță mică cu siropul de arțar până când amestecul se îngroașă, dar puteți vedea în continuare fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se servește cald peste o pană de clătită, prăfuită cu zahăr pudră.
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.