Clătitele de dovleac cu ghimbir confiate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de jumătăți de pecan, jumătăți de pecan, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Clătite De Dovleac Cu Ghimbir Confiat, Plăcintă Cu Dovleac Cu Ghimbir Confiat, și Biscuiți de dovleac cu ghimbir confiat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați Bisquick mix, Pumpkin pie spice, zară, dovleac și ouă cu bici sau furculiță până la amestecare. Se amestecă pecanele tocate și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Bucăți De Pecan
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați grătarul antiaderent sau tigaia antiaderentă cu ulei vegetal; încălziți grătarul la 177° sau încălziți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe grătar fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până se rumenesc.