Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă

Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă
Clătitele din catifea roșie cu glazură de brânză cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă {Perfect pentru Crăciun}, și Tort Bundt din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți glazura de brânză cremă bătând crema de brânză, zahărul cofetarilor și 1 linguriță extract de vanilie într-un bol până la neted. Subțire cu 1 lingură de lapte sau după cum este necesar pentru a obține o consistență turnabilă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți făina, zahărul alb, praful de copt, pudra de cacao și sarea împreună într-un bol până se omogenizează uniform; deoparte. Bateți ouăle într-un bol separat de amestecare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Bateți 1/4 cană de lapte cu zară, 1 linguriță extract de vanilie, oțet și colorant alimentar. Se amestecă amestecul de făină până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Lapte BătutLapte Bătut
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Stropiți în untul topit și amestecați până când untul s-a încorporat și rămân mici bucăți de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți o tavă ușor unsă la foc mediu-mare. Aruncați aluatul cu linguri mari pe tavă și gătiți până se formează bule și marginile sunt uscate. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Stropiți cu glazura de brânză cremă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista