Clătite de cartofi Mamo ușor adaptate

Clătite de cartofi Mamo ușor adaptate
Nevoie de un garnitură fără lactate? Clătitele de cartofi Mamo ușor adaptate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 107 calorii. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați mere, ulei de canolan, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Dulce Ușor Acru Supă De Creveți Cu Tăiței Soba, Miere de flori de portocale crude din grâu integral și clătite de Ricotta adaptate din miere de grâu integral Donna Hay și clătite de ricotta din "Fresh and Light", și Ștrudelul de mere Mamo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii, scufundându-i imediat în apă foarte rece în timp ce terminați fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scoateți cartofii din apă. Radeți cartofii și ceapa cu un robot de bucătărie prevăzut cu lama de grătar. Nu apăsați prea tare pe cartofii care intră - suficient pentru a-i trece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați cartofii și ceapa într-o strecurătoare cu plasă fină; stoarceți toată apa într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați amidonul din cartofi să se așeze, apoi turnați cât mai multă apă, lăsând amidonul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
AmidonAmidon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de cartofi-ceapă în castron și amestecați în ou, făină, 1 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți o tigaie din fontă bine condimentată cu un strat subțire de ulei vegetal la foc mediu. Scoateți linguri mari din amestecul de cartofi în tigaie și aplatizați-le (clătitele subțiri dau cele crocante). Se prăjește până devine auriu pe fund, apoi se răstoarnă ușor și se prăjește cealaltă parte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie. (Dacă trebuie să așteptați pentru a servi, re-crocant - le pe o foaie de copt căptușite cu prosoape de hârtie curate într-un cuptor de 350 de grade F.)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți cu mere sau încercați toppingurile preferate ale familiei mele: străbunica mea a pus scorțișoară în mere pentru a servi cu a ei. Bunicul meu i-a plăcut cu grămezi de smântână rece. Bunica mea le-a servit cu pere. Mama mea le topuri cu tarta, sos de mere de casă chunky. Fratele meu, Willie, iubește Câmpia cu zahăr. Tatăl meu vitreg, Ronnie, îl iubește cu ketchup ... dar nu m-aș lăuda cu asta!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Fotografie realizată de Andrew Mccaul
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista