Clătite de cartofi Mamo ușor adaptate

Nevoie de un garnitură fără lactate? Clătitele de cartofi Mamo ușor adaptate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 107 calorii. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați mere, ulei de canolan, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ușor Dulce Ușor Acru Supă De Creveți Cu Tăiței Soba, Miere de flori de portocale crude din grâu integral și clătite de Ricotta adaptate din miere de grâu integral Donna Hay și clătite de ricotta din "Fresh and Light", și Ștrudelul de mere Mamo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii, scufundându-i imediat în apă foarte rece în timp ce terminați fiecare.
Scoateți cartofii din apă. Radeți cartofii și ceapa cu un robot de bucătărie prevăzut cu lama de grătar. Nu apăsați prea tare pe cartofii care intră - suficient pentru a-i trece.
Transferați cartofii și ceapa într-o strecurătoare cu plasă fină; stoarceți toată apa într-un bol.
Lăsați amidonul din cartofi să se așeze, apoi turnați cât mai multă apă, lăsând amidonul în castron.
Adăugați amestecul de cartofi-ceapă în castron și amestecați în ou, făină, 1 linguriță sare și piper după gust.
Încălziți o tigaie din fontă bine condimentată cu un strat subțire de ulei vegetal la foc mediu. Scoateți linguri mari din amestecul de cartofi în tigaie și aplatizați-le (clătitele subțiri dau cele crocante). Se prăjește până devine auriu pe fund, apoi se răstoarnă ușor și se prăjește cealaltă parte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. (Dacă trebuie să așteptați pentru a servi, re-crocant - le pe o foaie de copt căptușite cu prosoape de hârtie curate într-un cuptor de 350 de grade F.)
Serviți cu mere sau încercați toppingurile preferate ale familiei mele: străbunica mea a pus scorțișoară în mere pentru a servi cu a ei. Bunicul meu i-a plăcut cu grămezi de smântână rece. Bunica mea le-a servit cu pere. Mama mea le topuri cu tarta, sos de mere de casă chunky. Fratele meu, Willie, iubește Câmpia cu zahăr. Tatăl meu vitreg, Ronnie, îl iubește cu ketchup ... dar nu m-aș lăuda cu asta!
Fotografie realizată de Andrew Mccaul